Jezgro kajsijine i šljivine koštice

Doktor Ernest T. Krebs JR je otkrio da jezgra kostica kajsije i sljive sadrze vitamin B17 u kome se nalaze cak dva toksicna elementa. Jedan je cijanid, a drugi benzaldehid. Pored njih nalaze se i dve jediice glikoze. Sve ovo je u molekulu “zakljucano”, a da bi se cijanid i benzaldehid (koji su zajedno jos jaci otrov) aktivirali, molekul B17 se mora “otkljucati”. U celijama organizma se kao nadlezni enzimi za “otkljucavanje” ovog molekula nalaze rodenaze, koje imaju zadatak da neutralisu cijanid i benzaldehid iz molekula i konvertuju ih u bezopasne produkte i beta-glikozidaze, koje ih pustaju da deluju otrovno, formirajuci otrovni hidrocijanid (HCN). U vitaminu B17 samom ne postoji hidrocijanid, vec se on mora NAPRAVITI u organizmu. Za pravljenje otrova je zaduzena pomenuta beta-glikozidaza. Rodenaze i beta-glikozidaze nalaze se u citavom organizmu, ali najveca koncentracija beta-glikozidaza je u malignom tumoru. I to do sto puta veca nego u zdravim celijama. Tako se prakticno otrovni hidrocijanid formira samo na mestu gde je kancer, a to ima za posledicu razaranje ovih celija. Najzanimljivije je sto maligne celije od ovoga uopste ne mogu da se brane, jer se drugi enzim, rodenaza, u njima uoste ne nalazi.

Rak voli secer, a cijanid u JEZGRIMA kajsijine i sljivine kostice je okruzen secerom. Rak jede secer i truje se cijanidom. Zato je jako vazno da se konzumiranjem jezgri, celije raka navedu da jedu samo secer sa cijanidom. Unosenje svakog drugog secera u organizam za vreme lecenja treba eliminisati!

Optimalna dnevna kolicina za upotrebu: Prvo izmerite sopstvenu telesnu tezinu, potom je podelite sa 2, 5 i tako dobijete dnevnu potrebu organizma za jezgrima (potpuno svejedno da li je jezgro kajsije ili sljive). Prosecna dnevna kolicina je oko 30 (trideset) jezgara. Svako jezgro kajsijine ili sljivine kostice dobro sazvakati a potom progutati.
Sve gore navedeno je i preporuka za preventivnu zastitu zdravih osoba.

U zdravoj hrani “Vanila plus” možete naći jezgra kajsijine i šljivine koštice u pakovanjima od 100 gr,a kajsijine koštice su dostupne i na merenje.