Srebrna voda

Koloidna srebrna voda – dodatak ishrani

Pogledajte članak:

Maticne_celije_i_koloidno_srebro i

Koloidno srebro (Kako sam proizvesti srebrnu vodu, LVDC metod, istorija, način delovanja, jonsko srebro vs. koloidno srebro, srebro i aktivni kiseonik, popis od 650 bolesti kod kojih je koloidno srebro zasad pokazalo pozitivno djelovanje i dr.)

Svetski hit koji je otvorio nova vrata u svetu imunologije i medicine.

Efikasno i bezopasno rešenje u preventivi i borbi protiv svih virusnih i bakterijskih infekcija, pa i novog pandemijskog gripa A H1N1.

Joni srebra (Ag +) u “Koloidnoj srebrnoj vodi” dokazano deluju istovremeno i protiv virusa i protiv bakterija.

Mineralni dodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava srebra možete nabaviti i na našem tržištu.

“Koloidna srebrna voda” se proizvodi u koncentraciji od 5 mg/l (5 ppm) koja se pokazala kao najprikladnija i najbezbednija za veliki krug potrošača.

Zbog pozitivnog dejstva na imuni sistem ne preporučuje se ljudima koji imaju inplantirane organe.

“Koloidna srebrna voda” od 20 mg/l Osnovne informacije

Novi proizvod je 4 puta veće koncentracije od naše standardne “Koloidne srebrne vode” i registrovan je za spoljnu upotrebu, “za negu problematične kože”. Pod problematičnom kožom podrazumevamo sve promene na koži – bubuljice, akne, ekceme, osipe, alergije, ubode insekata, virusne, bakterijske i gljivične infekcije, bradavice svih vrsta, seboreju, psorijazu, čireve… Isto tako, ovaj proizvod je namenjen za invazivne promene na koži – rane, opekotine, dekubit, postoperativne rane…

Način upotrebe – prskati čisto i suvo kritično mesto što češće, a najmanje 3 puta dnevno, i ostaviti da se osuši. Nikako ne mešati sa drugim dezinfekcionim sredstvima, kremama, melemima, dezodoransima, parfemima, zato što će se joni srebra vezati za hemikalije iz tih sredstava i stvoriti nekorisna jedinjenja koja u nekim slučajevima mogu biti i otrovna. Ova sredstva se mogu upotrebiti pola sata posle primene “Koloidne srebrne vode”. Pre svake upotrebe oprati i osušiti mesto na koje ćete prskati “Koloidnu srebrnu vodu”.

Ovaj proizvod se može koristiti i kao kapi za nos kod kijavice ili upale sinusa, kapi za oči ili uši.

“Koloidna srebrna voda” koncentracije 20 mg/l može i da se pije. Primetićete da ima više gorčine od one standardne. Za preventivu nije potrebno da je pijete, sasvim je dovoljna ona standardna od 5 mg/l. Takođe, za malu decu preporučujemo vodu koncentracije 5 mg/l, to je za njih sasvim dovoljno i neće imati problema zbog gorkog ukusa.

“Koloidnu srebrnu vodu” od 20 mg/l preporučujemo za piće kod odraslih ljudi i dece iznad 10 godina koji imaju neku akutnu bolest – akutne bakterijske infekcije, virusne infekcije, grip, upale svih vrsta praćene temperaturom, kao i sva druga teška oboljenja. U ovakvim slučajevima slobodno možete uzimati po gutljaj na svaka dva sata. Opasnost od predoziranja ne postoji, kao ni od interakcije sa drugim lekovima.